søndag 1. juni 2008

En siste tanke om blogging


Etter jul i år fikk trinnet mitt på Sandvika vgs en utfordring. Vi skulle lage en blogg hver og føre den i norskfaget. Mange (inkludert meg selv) var en smule skeptiske til dette prosjektet, men nå som jeg skriver mitt siste innlegg til norskbloggen min har mitt syn på blogging forandret seg.

Blogging er en morsom måte å formidle kunnskap, tanker, opplevelser eller meninger videre til andre. Noen bruker blogging som en slags åpen dagbok, andre i jobbsammenheng.

Jeg har i år sett at blogging kan være en flott måte å lære på også.

Vi har vært innom mange emner i norsken dette året. Norsk film, reklame, norske forfattere, og mye av det har vi fått i lekse å skrive et blogginnlegg om senere. Jeg har flere ganger lært mer av å skrive innlegget etterpå enn det jeg lærte på selve fagdagen.

Ikke minst har jeg lært å bruke et verktøy som kan være nyttig å kunne bruke senere i livet. Det kan være når jeg skal ut å reise, eller hvis jeg får meg en hobby jeg vil skrive om.
Det er morsomt å ha et produkt å se på etter et prosjekt, og det er blitt laget utrolig mange morsomme og gode innlegg av sandvikaelever dette året!

Jeg synes også at lærerne har vært utrolig flinke og hjulpet oss til å forstå og å utforske mulighetene ved blogging, tusen takk for det: )

Til tross for alt jeg har lært dette året kan jeg langt fra alt, og det hadde vært gøy å lære mer senere. Men uten å skrive veldig langt vil jeg takke for meg og bloggen min, ihvertfall for denne gang.